Rólunk

Ez a Beszéd
Szeged Toastmasters Klub

Klubelnökség bemutatkozása

Mi a szerepe
a klubelnökségnek?

Az elnökség a klub döntéshozó testülete, melyet a tagok összességéből álló Közgyűlés választ meg. Az elnökségi tagok megbízatása egy Toastmasters évre szól (július 1. – június 30.) Az elnökség közösen hozza meg a klub működésére vonatkozó legfontosabb döntéseket, gondoskodik a különböző események megszervezéséről (pl.: klubversenyek, tematikus estek, workshopok). Az elnökség havi rendszerességgel ülésezik. Valamennyi elnökségi tag a klub működésének egy-egy meghatározott területéért felel.

Ezt ígérjük

Miért látogass el
a szegedi klub egy estjére?

Toastmasters Szeged

Szuper program keddenként

Az Ez a Beszéd Szeged Toastmasters Klub egy igazi pezsgő színfoltja a városi közéletnek: egy olvasztótégely, ahol összegyűlhetnek a nyilvános beszédben fejlődni vágyók függetlenül attól, hogy milyen háttérrel rendelkeznek.

Klubunk minden kedd este szeretettel várja azokat, akik egy támogató, biztonságos környezetben gyakorolva szeretnének fejlődni a nyilvános beszéd, a prezentációs technikák és a vezetői szemlélet területén.

Nincs elvárt belépő szint

Mindenki különböző kezdeti adottságokkal és célokkal érkezik, így nálunk azokra építve tud fejlődni a számára fontos területeken, a saját céljának és a saját tempójának megfelelően.

A szegedi klubot a közös sikerek elérése, egymás támogatás és az őszinte visszajelzések viszik előre.

Mi hiszünk abban, hogy egy nyitott és támogató közegben a legmagasabb szintekig el lehet jutni, bárhonnan is induljon az ember.

ToastmastersSzeged

Közösségépítő események

A klubéletünk rendszeresen színesítjük különböző külsős programokkal is: nyáron tábortüzet rakunk az évértékelő után, télen pedig a Mikulással koccintunk. Ilyenkor lehetőségünk nyílik jobban megismerni egymást és hosszasan beszélgetni a közös élményekről és tervekről.

Büszkék vagyunk arra, hogy taglétszámunk folyamatosan nő és egy stabil bázisra tudunk építkezni.

Tagok véleménye

Miért jó Toastmasters klubba járni?

Kérdésed van?

Kattints a gombra
a további információkért

Shopping Basket